Miten asiakkaat lähettävät biisitoiveita Singa Business Lite -laulupaikkaan?

Kun olet ottanut käyttöön Singa Lite -paikkasi Laulutoiveet-toiminnon, olet valmis vastaanottamaan asiakkaidesi laulupyyntöjä. Lue alta, miten asiakkaasi voivat lähettää pyyntöjä.

Jos et ole vielä ottanut käyttöön Singa Lite Laulutoiveet -ominaisuutta, tee se ensin tämän artikkelin avulla.

Miten yhdistää laite laulupaikkaan

1. Pyydä asiakasta menemään osoitteeseen www.singa.com/party
  2. Anna asiakkaallesi 4-kirjaiminen koodi, joka löytyy Singa Lite -näkymästä Laulutoiveet-painikkeen vierestä.
  3. Kun asiakas on aktivoinut koodin, hänen laitteensa on yhdistettu laulupaikkaan ja laulutoiveiden lähetys voi alkaa!

Laulutoiveen lähettäminenLite - How to send a song request

Nyt kun asiakkaasi on yhdistänyt puhelimensa laulupaikkaasi, on aika lähettää biisitoiveita. Asiakas voi joko etsiä kappaleen hakupalkista tai selata alaspäin kappaleiden suosituksia, kuten Suosittuja kappaleita, eniten laulettuja kappaleita tai muita suosituksia. Seuraa allaolevia ohjeita:

1. Etsi haluamasi kappale.
  2. Paina laulun nimeä tai kolmea pistettä laulun vieressä > Toivo laulu.
  3. Valitse haluamasi versio.
  4. Muuta halutessasi sävelkorkeutta.
  5. Kirjoita laulajan nimi.
  6. Paina vihreää lähetysnappulaa.
  7. Saat ilmoituksen Toive lähetetty. Voit sulkea ikkunan painamalla X, tai mennä jononäkymään painamalla  Näytä laulutoiveet

HUOM: Asiakkaan on pakko lisätä nimi, mutta version valinta ja sävelkorkeus ovat vapaavalintaisia.

Jononäkymä

Jos asiakas painaa Näytä laulutoiveet -painiketta tai etusivun yläosassa olevaa Yhdistetty laulupaikkaan -ilmoitusta, hän pääsee jononäkymään. Jononäkymässä asiakas voi nähdä ja hallinnoida laulutoiveitaan.

• Hyväksytyt toiveet - Täällä asiakkaasi näkee jo hyväksymäsi pyynnöt. Asiakas näkee myös jonotusaikansa.
  • Vireillä olevat pyynnöt - Nämä pyynnöt odottavat, että laulupaikka hyväksyy tai hylkää ne.
  • Historia - Vanhat laulupyynnöt näkyvät täällä.
  • Katkaise yhteys - Kun asiakas lopettaa karaoken, hän voi katkaista yhteyden tapahtumapaikkaan napsauttamalla tätä painiketta ja vahvistaa napsauttamalla "Katkaise yhteys".