Hur skickar kunderna låtönskan till Singa Business Lite?

När du har aktiverat funktionen "Låtönskemål" på Singa Business Lite är du redo att acceptera låtönskan från dina kunder. Läs nedan hur dina kunder kan skicka önskemålen.

Om du ännu inte har aktiverat funktionen för låtönskemål i Singa Business Lite, gör det först med hjälp av informationen i denna artikeln.

Så här ansluter kunden till din venue

1. Be din kund att gå till www.singa.com/party
  2. Ge din kund koden på 4 tecken från din Singa Lite-vy (bredvid Låtönskemålsknappen).
  3. Efter att kunden har angett koden är de anslutna till din venue och redo att skicka låtönskan!

Hur man begär en låtLite - How to send a song request

Nu när din kund har anslutit sin telefon till din venue kan de skicka låtönskemål till dig. Kunden kan antingen söka efter en låt i sökfältet eller skrolla ner för att se låtrekommendationer som t.ex. populära sånger, mest sjungna sånger eller andra rekommendationer. Så här gör kunden:

1. Sök efter den låt du vill sjunga.
  2. Klicka på låttiteln eller de tre prickarna bredvid låten > Önska låt.
  3. Välj den version av låten du vill ha.
  4. Ändra tonhöjd om det behövs.
  5. Skriv ner ditt namn.
  6. Tryck på Skicka låtönskemål.
  7. Du får en notis om att din förfrågan har skickats. Du kan stänga fönstret genom att trycka på X eller se din kövy genom att klicka på Se dina förfrågningar.

Obs: Kunden måste lägga till sitt namn, men versionsändring och tonhöjd är valfritt.

Visning av kö

Om din kund trycker på knappen Se dina låtönskemål eller på meddelandet Ansluten till... högst upp på första sidan kan kunden hitta kövyn. Från kövyn kan kunden se och göra ändringar i sina önskemål.

• Godkända önskemål - Här kan dina kunder se de förfrågningar som du redan har accepterat. De kan också se väntetiden.
  • Väntande önskemål - Detta är de förfrågningar som väntar på att värden ska acceptera eller avslå.
  • Historik - Se dina tidigare låtförfrågningar.
  • Koppla från venue - När kunden sjungit klart för kvällen kan de koppla bort sig från din venue genom att klicka på den här knappen och bekräfta genom att klicka på "Koppla från".

Hittar du inget svar? Oroa dig inte, skicka ett mejl till , eller chatta med oss ​​via Admin-sidan!