Miten käyttää uutta Singa Business Liten laulutoiveominaisuutta?

Tutustu uuteen Singa Liten Laulutoiveominaisuuteen. Opi, miten ominaisuus aktivoidaan, ja miten saat siitä kaiken irti!

Kuinka aktivoin Laulutoiveet?

Seuraa allaolevia ohjeita aktivoidaksesi uuden Laulutoiveet -ominaisuuden:

1. Kirjaudu sisään Singa Lite tunnuksillasi osoitteessa lite.singa.com.
  2. Napauta sivun oikeassa reunassa Laulutoiveiden vieressä olevaa painiketta niin, että se muuttuu siniseksi ja saat näytön yläreunaan ilmoituksen "Laulutoiveet päällä".
  3. Anna asiakkaillesi painikkeen vieressä oleva nelikirjaiminen koodi, jotta he voivat muodostaa yhteyden laulupaikkaasi. Tutustu artikkeliin Kuinka lähettää biisitoiveita Singa Lite -laulupaikkaan ja opi, miten asiakkaasi voivat lähettää biisitoiveita.

Miten muutan asetuksia ja mitä ne tarkoittavat?

Paina ratasnappulaa nelimerkkisen koodin vieressä avataksesi asetukset.

• Asetusten oikeassa yläkulmassa oleva painike on sama PÄÄLLE/POIS-painike kuin pääsivulla. Voit valita, hyväksytkö laulupyyntöjä vai et.
  • Laulupaikan nimi - Voit syöttää laulupaikan nimen, jotta asiakkaasi näkevät, mihin laulupaikkaan he ovat yhteydessä.
  • Automaattinen kappaleiden pyyntöjen hyväksyminen - Valitse, hyväksytkö kappaleet automaattisesti (sininen) vai manuaalisesti (harmaa). Tätä asetusta voidaan muuttaa reaaliaikaisesti. Jos laulupyynnöt kytketään pois päältä karaoken aikana, vireillä olevat pyynnöt häviävät ja istunto päättyy. Muista käsitellä vireillä olevat pyynnöt ennen ominaisuuden kytkemistä pois päältä.
  • Pääsykoodi - Yksilöllinen 4-kirjaiminen koodi luodaan, kun aktivoit Laulutoiveominaisuuden. Painamalla Päivitä, koodi muuttuu. Anna tämä koodi asiakkaillesi, jotta he voivat muodostaa yhteyden laulupaikkaasi ja aloittaa biisitoiveiden lähettämisen.

Kun asiakas on lähettänyt laulutoiveen

Kun asiakas lähettää laulutoiveen Singa Lite -laulupaikkaasi, näet sen näytön alareunassa. Jos et ole ottanut automaattista hyväksyntää käyttöön, sinun on hyväksyttävä tai hylättävä pyyntö. Jos olet ottanut Automaattinen hyväksyntä-toiminnon käyttöön, pyynnöt hyväksytään automaattisesti ja näytetään näytön yläosassa. Näet myös jonon pituuden ja odotusajan.