1. Help Center
  2. Usein kysytyt kysymykset & vianetsintä

Miten muutan kielivalikoimaa viimeksi lisättyjen kappaleiden osalta?

Jos olet Singa Business Pro- tai Singa Business Box -käyttäjä, näet viimeksi lisätyt kappaleet, kun selaat kappaleluetteloa. Saatat kuitenkin huomata, että kielivaihtoehtoja on haluttua enemmän tai vähemmän.

Seuraa näitä ohjeita päivittääksesi kielivalikoiman:

1. Mene iPadin Asetuksiin Apple, settings, configuration, control, gear, preferences ...
  2. Sitten Yleisiin Asetuksiin
  3. Sitten kohtaan Kieli ja alue
  4. Lisää haluamasi kielet napauttamalla Lisää kieli... tai poista ei-toivotut kielet napauttamalla Muokkaa oikealta yläkulmasta.
  5. Singa Pro -sovellus näyttää nyt kaikki äskettäin lisätyt kappaleet haluamillasi kielillä!

Tarvitsetko vielä apua? Ei hätää, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen tuki@singabusiness.com, tai chattaile kanssamme Singa Pro sovelluksen, Tukisivujen, tai Admin-sivujen kautta!