Hur ändrar jag lokalisering för avsnittet med nyligen tillagda låtar?

Om du är en Singa Business Pro- eller Singa Business Box-användare kan du se nyligen tillagda låtar när du bläddrar i låtkatalogen. Men du kanske märker att det finns fler eller färre språkalternativ som du föredrar.

Följ dessa steg för att ändra språkvalet:

1. Gå till inställningarna på din iPad Apple, settings, configuration, control, gear, preferences ...
  2. Gå sedan till Allmänna inställningar
  3. Sedan till Språk & Region
  4. Lägg till önskade språk genom att trycka på Lägg till språk... eller ta bort oönskade språk genom att trycka på Redigera i det övre högra hörnet
  5. Singa Pro-appen visar nu alla de nyligen tillagda låtarna på de språk du föredrar!

Behöver du hjälp? Oroa dig inte! Mejla oss på support@singabusiness.com eller chatta med oss i Singa Pro-appen via Hjälp-sidan eller Admin-sidan!