1. Help Center
  2. Usein kysytyt kysymykset & vianetsintä

Kadotin Singa-tunnukseni, mitä teen?

Oletko kadottanut Singa Pron, Boxin tai Liten kirjautumistietosi? Ei hätää, löydät ne tämän artikkelin avulla.

Singa Business Pro tai Box -tilaus

• Jokaisella Pro- tai Box-tilillä on käyttäjätunnus ja salasana.
  • Jos olet tilannut Singa Business Pron tai Singa Business Boxin, löydät kirjautumistiedot tervetulosähköpostista, jonka lähetimme sinulle, kun aloitit matkasi Singan kanssa.
  • Jos et löydä sähköpostia tai olet poistanut sen, ota yhteyttä tukeemme sähköpostitse tuki@singabusiness.com, niin lähetämme kirjautumistiedot sinulle uudelleen.
  • Voimme myös päivittää salasanasi tarvittaessa.

Singa Business Lite -tilaus

• Jokaisella Lite-tilillä käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite ja tilillä on salasana.
  • Käyttäjätunnuksena toimiva sähköpostiosoite on sama, johon saat esimerkiksi Singa Business Lite -maksukuitit.
  • Jos olet unohtanut salasanasi, voit vaihtaa sen hallintasivullamme admin.singa.com. Klikkaa "Unohtuiko salasana?" ja syötä sähköpostiosoite, jolla rekisteröidyit.
  • Jos et muista käyttämääsi sähköpostiosoitetta, lähetä viesti tukitiimillemme osoitteeseen tuki@singabusiness.com, niin autamme sinua löytämään oikean sähköpostin.