Jag har förlorat min inloggningsuppgifter, vad ska jag göra?

Har du förlorat dina uppgifter för Singa Pro, Box eller Lite? Oroa dig inte, du kommer att hitta dem med hjälp av den här artikeln.

Singa Business Pro eller Box

• Varje Pro- eller Box-konto har ett användarnamn och ett lösenord.

• Om du har prenumererat på Singa Business Pro eller Singa Business Box kan du hitta inloggningsinformationen i välkomstmejlet som vi har skickat till dig när du påbörjade din resa med Singa.
  • Om du inte kan hitta mejlet eller har raderat det, kontakta vår support på support@singabusiness.com så skickar vi uppgifterna till dig igen.
  • Vi kan också uppdatera ditt lösenord om det behövs.

Singa Business Lite

• Varje Lite-konto har en e-postadress som användarnamn och ett lösenord.
  • Användarnamnet är den e-postadress där du till exempel får dina betalningskvitton för Singa Business Lite.
  • Om du har glömt ditt lösenord kan du ändra det från vår administrationssida admin.singa.com. Klicka på länken "Har du glömt ditt lösenord?" och ange den e-postadress som du registrerade dig med.
  • Om du inte vet vilken e-postadress du har använt, mejla vår support på support@singabusiness.com så hjälper vi dig att hitta rätt e-postadress.