1. Help Center
  2. Usein kysytyt kysymykset & vianetsintä

Mitä tehdä jos laite katoaa laitehallinnasta?

Etkö näe enää laitetta hallintasivustolla? Lue miten korjata tilanne

Jos laite ei enää näy hallintasivulla kohdassa Laitehallinta, voit lisätä sen takaisin helposti noudattamalla alla olevia ohjeita.

Huom: Jos olet vielä Karaoke Box-tilassa, poistu sieltä ensin painamalla huoneen nimeä laitteen oikeassa alakulmassa PIN-koodi näkymässä ja syöttämällä Singa Pro -salasanasi

1. Kirjaudu Singa Business Pro -sovellukseen tunnuksillasi.
  2. Valitse ratasAsetukset (sivun alapalkista)
  3. Valitse Itsepalvelukaraoke. Aktivoimalla Box-tilan, Singa Pro asettaa toistoasetukset automaattisesti parhaimman kokemuksen saavuttamiseksi.

Seuraavaksi kirjaudu hallintasivuille käyttäen Singa Pro tunnuksiasi. Sinun tulisi nähdä Karaoke huoneesi hallintasivuilla kohdassa Karaoke Box > Laitehallinta.

boxfin