Vad gör jag om enheten försvinner från enhetshanteringen?

Kan du inte se enheten i enhetshanteringen på Admin-sidan? Läs hur du lägger till den igen

Om du inte kan se enheten på Admin-sidan under Enhetshantering kan du enkelt lägga till den igen genom att följa instruktionerna nedan.

Obs: Om du fortfarande befinner dig i box-läge ska du först avsluta det genom att trycka på rummets namn i det övre högra hörnet av PIN-kodsvyn eller på Singa-logotypen och ange ditt Singa Pro-lösenord

Logga in på Singa Business Pro-appen med dina Singa Pro-inloggningar. Navigera till de allmänna inställningarna från från botten av skärmen (ratas-symbol).

Här är våra rekommenderade inställningar när du använder en Singa Pro-enhet i karaokerum.

• Under Allmänt > aktivera Välj populär variant > På
  • Under  > aktivera Auto Play > På
  • Aktivera Auto godkänn > På
  • Vrid Kräver namn > Av

Dessa inställningar läggs till först eftersom Box-läget inaktiverar användningen av enheten någon annanstans.

• Aktivera Box-läge och namnge sedan din karaoke box, till exempel rum 1, blått rum, etc.

Logga sedan in på Admin sidan med dina Singa Pro-inloggningar. Du kan se din Karaoke Box-enhet under Enhetshantering.

Screenshot 2021-12-14 at 12.27.13-1