1. Help Center
  2. Usein kysytyt kysymykset & vianetsintä

Miksi Singa Pro hidastelee tai toimii virheellisesti?

Mitä tehdä kun Singa Pron sovellus toimii hitaasti tai sen käytössä ilmenee virheitä?

Jos Singa Pro hidastelee tai ei toimi oikein, ongelman taustalla voi olla useita syitä. Katso alta mahdollisia syitä ja ratkaisuehdotuksia, jotka auttavat vianmäärityksessä:

1. Laitteen suorituskyky

• Vanhempi iPad-malli: Etenkin jos käytössäsi on vanhempi malli, jossa on vähemmän RAM-muistia ja prosessointinopeutta.
    • Ratkaisu: Tarkista, täyttääkö iPad-mallisi sovelluksen vähimmäisjärjestelmävaatimukset, jotka ovat iPadOS 14 tai uudempi. Suosittelemme iPadia (6. sukupolvi tai uudempi) tai iPad Prota (2. sukupolvi tai uudempi). Jos kyseessä on vanhempi malli, muiden taustasovellusten sulkeminen voi auttaa vapauttamaan resursseja.

2. Vanhentunut iOS-versio

• Vanhentuneen iOS-version käyttäminen voi aiheuttaa yhteensopivuusongelmia Singa Pron kanssa.
    • Ratkaisu: Varmista, että iPad on päivitetty iOS:n uusimpaan versioon. Tarkista päivitykset kohdasta Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys.

3. Vanhentunut sovellusversio

• Singa Pro -sovelluksen vanhempaa versiota ei ehkä ole optimoitu kaikille iOS-versioille tai siinä voi olla virheitä, jotka aiheuttavat viivettä käytössä.
    • Ratkaisu: Tarkista, onko Singa Pro päivitetty. Avaa App Store > Päivitykset ja asenna uusin versio, jos se on saatavilla.

4. Yhteysongelma

• Singa Pro on riippuvainen vakaasta internetyhteydestä, joten hidas tai epävakaa yhteys voi aiheuttaa viivettä.
    • Ratkaisu: Varmista, että olet yhteydessä nopeaan ja vakaaseen Wi-Fi-verkkoon tai sinulla on iPadilla muu vakaa nettiyhteys. Voit kokeilla nopeustestiä yhteyden tarkistamiseksi (esimerkiksi selaimella osoitteessa fast.com).

5. Laitteen muisti on täynnä

• Jos iPadin tallennustila on vähissä, se voi vaikuttaa Singa Pro -sovelluksen suorituskykyyn ja aiheuttaa hitautta tai viivettä.
    • Ratkaisu: Tarkista tallennustila menemällä kohtaan Asetukset > Yleiset > iPadin tallennustila. Poista tarvittaessa käyttämättömiä sovelluksia tai tiedostoja vapauttaaksesi tilaa iPadilta.

6. Taustasovellukset

• Liian monien sovellusten käyttäminen taustalla voi hidastaa iPadin suorituskykyä.
    • Ratkaisu: Sulje kaikki taustasovellukset kaksoisnapsauttamalla Koti-painiketta (tai pyyhkäisemällä ylöspäin uudemmissa iPadeissa, joissa ei ole Koti-painiketta) ja pyyhkäisemällä ylöspäin sovellusten esikatselussa sulkeaksesi ne.

7. Sovelluksen välimuisti

• Sovelluksen tiedot tai välimuistitiedostot saattavat aiheuttaa siivettä Singa Prossa.
    • Ratkaisu: Voit yrittää poistaa ja asentaa Singa Pron uudelleen. Sovelluksen poistaminen tyhjentää sen välimuistin, ja uudelleenasennus varmistaa, että sovellus käyttää tuoreita tietoja. Huomaa, että Singan poistaminen poistaa myös kaikki iPadin muistiin ladatut tiedostot (kappaleet).

8. Akun kesto ja suorituskyky

• Jos iPad on virransäästötilassa tai sen akku on hyvin vähissä, se voi rajoittaa suorituskykyä virran säästämiseksi.
    • Ratkaisu: Varmista, että iPadin akku on ladattu eikä se ole virransäästötilassa. Suosittelemme myös hankkimaan vähintään 20 W:n laturin, jos sinulla on ongelmia akun suorituskyvyn kanssa. Käytäthän kuitenkin vain Applen omia latureita, sillä niin kutsutut tarvikelaturit eivät lataa laitetta yhtä tehokkaasti.