Ylläpito & Yleiset ohjeet

Vältä yleisimmät virheet parhaimman karaokekokemuksen saavuttamiseksi

Internetyhteys

• Varmista, että iPadisi on yhdistetty toimivaan WiFi-verkkoon. Varmista, että iPadin oikeassa yläkulmassa näkyy WiFi-kuvake. Näin tiedät, että iPad on yhdistetty oikein internettiin
  • Suosittelemme internetyhteyden nopeudeksi vähintään 20 Mbps. Singa toimii hitaammallakin yhteydellä, mutta tämä voi vaikuttaa latausaikoihin ja yleiseen käyttökokemukseen negatiivisesti
  • Voit tarkistaa yhteytesi nopeuden osoitteessa https://fast.com

Ohjelmistopäivitykset

• Varmista, että sinulla on Singa Pro:n uusin versio asennettuna. Voit tarkistaa onko päivityksiä saatavilla App Storesta.
  • Varmista, että sinulla on uusin iPadOS versio asennettuna. Mene kohtaan Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys > Lataa ja Asenna. Suosittelemme, että laitat automaattiset päivitykset päälle, jotta iPadin ohjelmistoversio on aina ajan tasalla.

Yleistä iPadista

• Mikäli iPadista loppuu akku, kiinnitä laturijohto ja anna iPadin latautua noin 10 minuutin ajan. iPad käynnistyy automaattisesti uudelleen, kun akussa on riittävästi virtaa. Suosittelemme, että iPad on yhdistettynä laturiin kokoajan (tai vähintään joko hetkeä ennen tai karaoken jälkeen)
  • Mikäli ääntä ei kuulu, irroita audiojohto iPadista ja kiinnitä se uudelleen ja varmista, että iPadissa on äänet päällä. Ääntä voi säätää laitteen kyljessä olevista äänenvoimakkuuspainikkeista.
  • Mikäli et käytä Bluetoothia, laita se pois päältä akun säästämistä varten.
  • Jos haluat sammuttaa virrat iPadista, pidä virtanäppäintä pohjassa noin 5 sekuntia ja tämän jälkeen pyyhkäise oikealle sammuttaaksesi laitteen.

Miten päästä pois Karaoke Box-tilasta

Päästäksesi pois Karaoke Box-tilasta, sinulla on kaksi eri vaihtoehtoa:

• Poista laite admin-sivuilla Toiminnot-kohdasta, jolloin laite vapautuu Karaoke Box-tilasta.
  • Napsauta iPadissa karaokehuoneen nimeä oikeasta alakulmasta ja syötä Singa Business -salasanasi vapauttaaksesi laite Karaoke Box-tilasta, jotta voit taas käyttää iPadin kaikkia ominaisuuksia.

Miten uudelleen käynnistää Singa Pro-sovellus

• Pakota ensin sovelluksen lopetus
    • Kotipainikkeella varustetussa iPadissa kaksoisnapauta kotipainiketta ja pyyhkäise Singan sovellusikkunaa ylöspäin
    • Jos käytät iPadia ilman kotipainiketta, pyyhkäise ylös näytön alareunasta ja keskeytä hetkeksi. Nosta sormesi näytöltä ja pyyhkäise Singan sovellusikkuna ylöspäin.
  • Avaa taas Singan sovellus ja jatka karaokea

Ongelmatilanteiden sattuessa poistu Box-tilasta käyttäen Singa Pro-salasanaasi.

Eikö tästä ollut apua? Ei hätää, laita meille viestiä tuki@singabusiness.com tai chattaa kanssamme Singa Pro-sovelluksen kautta,  Tukisivustoltamme tai Admin-sivuilta!