Hur man ställer in en Hitta och önska-station på nya Singa Business Pro

Du kan enkelt använda vilken enhet som helst som hitta och önska-station för att låta dina kunder lägga till låtar i kön snabbare. Vi rekommenderar dock att du använder en iPad

Lägga till Singa Check-in till hemskärmen på din enhet

Om du använder en iPad och webbläsaren Safari följer du stegen nedan. De flesta enheter och webbläsare har ett liknande alternativ, kolla hjälpsidan för enheten/webbläsarinställningarna du arbetar med.

1. Öppna checkin.singa.com i Safari
  2. Tryck på Dela knappen längst upp till höger på skärmen  undefined-1
  3. Tryck på Lägg till på hemskärmen och öppna Singa Check-in-appen från hemskärmen
  4. Logga in med dina Singa Pro inloggningar

Om du har problem med att logga in, vänligen rensa din webbläsarhistorik. När rensningen är klar öppnar du "appen" igen och försöker logga in.

Låsa enheten från all annan användning

Genom att låsa enheten ser du till att dina kunder inte kommer åt några andra funktioner eller menyer på enheten. Först måste du ställa in ett skärmlås.

På en iPad

1. Navigera till Inställningar > Hjälpmedel > Guidad åtkomst På
  2. Välj Lösenkodsinställningarna och ställ sedan in en lösenkod.
  3. Ange lösenordet och bekräfta det sedan genom att ange det igen. Du kan också tillåta åtkomst till Face ID eller Touch ID för att avsluta användarsessionen med guidad åtkomst.

På en Android enhet:

För Android-enheter är det inte nödvändigtvis möjligt att begränsa åtkomsten till en enda app i samma utsträckning utan att använda en "kioskläge"-app från en tredje part i Play Butiken. Att fästa en app är möjligt utan en separat kiosk-app, men att sedan släppa den fästa appen för att komma åt alla funktioner på enheten är ganska enkelt och därför inte idealiskt för allmänt bruk.

Alternativ för skärmlås

Inget lås

• Inget: Din telefon förblir olåst. Detta ger inget skydd, men du kan snabbt komma åt din hemskärm.
  • Svep: Dra fingret över skärmen. Detta ger inget skydd, men du kan snabbt komma år din hemskärm.

Standard lås

• Mönster: Dra ett enkelt mönster med dina fingrar
  • PIN: Ange 4 eller flera siffror. Längre PINs är mycket säkrare
  • Lösenord: Ange 4 eller flera bokstäver och siffror. Ett starkt lösenord är det säkraste skärmlås alternativet

Den här inställningen hjälper dina kunder att lägga till låtförfrågningar från en separat enhet som finns vid din Venue. Du kan också ta emot sångförfrågningar från användare av Singa-mobil appen eller lägga till dem från din Singa Pro-huvudenhet. Läs mer om hur man lägger till en låt här.