Låten spelar inte?

Ibland vill låten inte starta. Här är några tips för att åtgärda problemet

• Dubbelkolla att du är ansluten till ditt internet
  • Kolla din internet anslutning på https://fast.com. Singa fungerar bäst med minst 20 Mbps. Om anslutningen fortfarande är dåligt, återställ nätverksanslutningen från enheten
  • Starta om Singa Pro-applikationen med en tvingad omstart
  • Kontrollera att iPaden är uppdaterad via enhetsinställningarna för programuppdateringarna och att Singa Pro-applikationen också är uppdaterad via App Store
  • Ibland är iPadens minne fullt och du behöver optimera cacheminnet genom att gå till Singa Pro Inställningar > Lagring > Optimera cachen

Om ingen av dessa åtgärder hjälper, prova att radera Singa Pro-applikationen och installera om den. Observera att detta tar bort alla offline-låtar. Om det är viktigt för dig, kontakta oss innan du tar bort Singa Pro.