Laulu ei lähde soimaan tai Singa ei toimi normaalisti?

Jos Singa ei toimi normaalisti, kokeile jotakin seuraavista toimenpiteistä

Tässä muutamia ohjeita joilla voit palauttaa applikaation toimimaan normaalisti:

Hitaus kappaleiden välissä

• Tarkista että internet-yhteys on kunnossa ja laite on Wi-fi-yhteydessä.
  • Tarkista ettei laite yhdistä automaattisesti muuhun Wi-Fi verkkoon. Suosittelemme asetuksien kautta käydä estämässä mahdolliset ylimääräiset verkot.
  • Nollaa verkkoyhteydet laitteen asetuksista Yleiset -> Nollaa -> Verkkoyhteyksien nollaus.
  • Tarkista modeemisi, tarvittaessa käynnistä uudestaan

Jokin toiminto ei lähde käyntiin tai herjaa virhettä

• Tarkista laitteen ohjelmistopäivitys. Päivitä tarvittaessa.
  • Tyhjennä laulujono Singan asetuksista
  • Paina kaksi kertaa kotinäppäimestä, pyyhkäise Singa-kuvake pois ja kirjaudu uudestaan applikaatioon
  • Buuttaa laite painamalla kotinäppäintä ja virtanäppäinta pohjassa hetken kunnes Apple-kuvake ilmestyy ruudulle

Jos mikään näistä auttanut, ota yhteyttä asiakaspalveluun chatin kautta help.singabusiness.com tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen tuki@singabusiness.com.