1. Help Center
  2. Usein kysytyt kysymykset & vianetsintä

Laulu ei lähde soimaan tai Singa ei toimi normaalisti?

Jos Singa ei toimi normaalisti, kokeile jotakin seuraavista toimenpiteistä

Tässä muutamia ohjeita joilla voit palauttaa applikaation toimimaan normaalisti:

• Tarkista, että olet yhteydessä Internetiin
  • Tarkista internetyhteytesi osoitteesta https://fast.com. Singa toimii parhaiten vähintään 20 Mbps:n nopeudella. Jos yhteys on huono, nollaa verkkoasetukset laitteesta
  • Käynnistä Singa Pro -sovellus uudelleen sulkemalla se ensin
  • Tarkista laiteasetuksista ohjelmistopäivitykset ja App Storesta Singa Pro -sovelluspäivitykset
  • Optimoi tallennustila menemällä Singa Pron asetukset > Tallennustila > Vapauta tallennustilaa

Jos yllä olevat vaiheet eivät auta, poista Singa Pro -sovellus ja asenna se uudelleen tyhjentääksesi muistia. Huomioithan, että sovelluksen poistaminen poistaa kaikki ladatut kappaleet offline-tilasta. Jos nämä ovat sinulle tärkeitä, ota meihin yhteyttä ennen kuin poistat Singa Pro -sovelluksen.

Jos mikään näistä auttanut, ota yhteyttä asiakaspalveluun chatin kautta help.singabusiness.com tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: tuki@singabusiness.com.