1. Help Center
  2. Tekniset vaatimukset & laitteiston asennus

Singa Business Pro & Karaoke Box - Laitteistovaatimukset

Laitteistovaatimukset

iPadin valitseminen

Singa Pro on yhteensopiva iPad, iPad Air tai iPad Pro laitteilla, jotka tukevat iPadOS 17 tai uudempaa ohjelmistoversiota.

• iPad (7. sukupolvi tai uudempi)
  • iPad Pro (2. sukupolvi tai uudempi)
  • iPad Air (3. sukupolvi tai uudempi)

Näytön koot vaihtelevat 10,2" - 12,9" välillä mallista riippuen.

Offline-tila

iPadin muistikapasiteetista riippuen offline-tilaan saa ladattua:

• 64GB 7500-10 000 kappaletta
  • 128GB 15 000-20 000 kappaletta
  • 256GB 30 000-40 000 kappaletta
  • 512GB 60 000-80 000 kappaletta
  • 1TB yli 100 000 kappaletta

Langallinen asennus

Kuvayhteyttä varten käytetään HDMI-kaapelia ja ääni tuodaan mikseriin RCA kaapelilla.

Kuulokeliitännälliset iPadit

iPadit ilman kuulokeliitäntää

• Tarvitsette

TAI

Myös muut virallisesti iPadia tukevat ja saman lopputuloksen aikaansaavat videoadapterit tai videomatriisit ovat yhteensopivia Singa kanssa.

Huom! HDMI-kaapelin pituus voi vaikuttaa lähetetyn signaalin laatuun. Signaalin häviämistä voi esiintyä yli 10 metrin etäisyyksillä, mikä voi aiheuttaa kuvan tai äänen laadun heikkenemistä. HDMI-vahvistimet vahvistavat HDMI-signaalia pidemmillä etäisyyksillä. Ammattimaisissa pidempien etäisyyksien asennuksissa suosittelemme ottamaan yhteyttä paikalliseen AV-ammatilaiseen ja käyttämään esimerkiksi aktiivisia HDMI-kuitu- tai CAT-kaapeleita.

Langaton asennus

Langattomaan asennukseen käytetään Applen langatonta AirPlay teknologiaa näytön peilauksen kautta.

Tarvitsetko apua? Customer Success & tuki-tiimimme auttaa teitä aina mielellään! Olethan yhteydessä sähköpostitse tuki@singabusiness.com.