1. Help Center
  2. Suomi
  3. Singa Business Pro - Betatestaajille

Singa Business laitteistovaatimukset

Ipadin valitseminen

Singa Pro tukee kaikkia iPadeja, joissa on iPadOS 14 tai uudempi. Suosittelemme iPadia (6. sukupolvi tai uudempi) tai iPad Prota (2. sukupolvi tai uudempi).

Offline-tila
iPadin tallennuskapasiteetista riippuen saat käyttöösi:

– 128GB 15-20 000 kappaletta offline-tilassa
– 256GB 30-40 000 kappaletta offline-tilassa
– 512GB 60-80 000 kappaletta offline-tilassa
– 1TB yli 100 000 kappaletta offline-tilassa

Langallinen asennus

Videoliitäntä HDMI-kaapelilla ja ääni RCA-kaapelilla

iPad-mallista riippuen tarvitset:

– Apple Lightning Digital AV Adapteri TAI
– Apple USB-C Digital AV -moniporttinen adapteri (uudet mallit ilman ääniliitäntää)

– Uudemmassa mallissa jossa ei ole ääniliitäntää, tarvitset HDMI-äänenpoistimen tai voit käyttää sovittimen USB-porttia äänentoistoon

Langaton asennus
Langattomat video- ja ääniliitännät
– Apple TV, jossa on HDMI-äänenpoisto

Screenshot 2022-06-09 at 12.21.45

Tarvitsetko apua? Asiakastukemme auttaa aina mielellään! Ota yhteyttä: tuki@singabusiness.com