Välkommen till Singa Business Pro

Det är här det roliga börjar!

Du har fått ett introduktions mejl från vår Customer Success Team där du kan hitta ditt användarnamn och lösenord. Dessa referenser kommer att användas i alla Singa Pro-administratörs tjänster.

Här är en kort introduktion om hur lätt det är att använda Singa! Detta är en del av en onboarding videoserie som hjälper dig att komma igång.

Admin sidan

• Du kan komma åt din admin sida härifrån: https://admin.singa.com
  • Från admin-sidan kan du:
    • kontrollera och schemalägga dina reklamannonser
    • redigera din venues information och öppettider
    • komma åt vår mapp för marknadsföringsmaterial för sociala medier

Du kan hitta en detaljerad introduktion till admin sidan här

Hitta och Önska-Station

Dina kunder kan bläddra i Singa-katalogen, söka och begära låtar till din karaoke kö från:

• Singa karaoke mobil-applikation
  • Hitta och Önska-Station

En Hitta och Önska-station kan ställas in på checkin.singa.com. Du kan använda vilken enhet som helst (bärbar dator / surfplatta) för detta ändamål. Här är instruktionerna.