1. Help Center
  2. Usein kysytyt kysymykset & vianetsintä

Ääni ei kuulu tai ääni tulee väärästä lähteestä

Ääni ei kuulu lainkaan, vaikka kappale soi kuvaruudulla normaalisti

Yleisin syy tälle on se, että johdot ovat kytketty väärässä järjestyksessä. Kun johdot ovat kytketty väärässä järjestyksessä, iPad hakee äänilähteen viimeisimmästä kytketystä laitteesta. Korjataksesi tilanteen, irrota johdot ja kytke ne uudestaan oikeassa järjestyksessä.

Tässä ohjeet kuinka laite kytketään äänentoistoon sekä näyttöihin!

Mikäli sinulla on vieläkin ongelmia äänen kanssa, tarkista nämä kolme kohtaa:

• Varmista, että iPadissa itsessään on äänet päällä. Voit säätää iPadin äänenvoimakkuttaa iPadin kyljestä löytyvillä äänenvoimakkuusnäppäimillä.
  • Varmista, että mikserissä/vahvistimessa on äänet päällä.
  • Irrota ja kytke audiojohto uudelleen kiini iPadiin. Jos et vieläkään kuule ääntä, irrota iPadista kaikki johdot ja kokeile tuleeko iPadin kaiuttimista ääntä ilman johtoja. Jos iPadissa kuuluu äänet, voi vika mahdollisesti olla iPadin audioportissa. Tämä kannattaa varmistaa kokeilemalla esim. johdollisilla kuulokkeilla kuuluuko niistä ääntä.

Etkö saanut vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä tuki@singabusiness.com tai chattaile kanssamme suoraan Singa sovelluksen kautta!