1. Help Center
  2. Usein kysytyt kysymykset & vianetsintä

Miten lähettää laulutoive Singan kuluttajasovelluksesta?

Näin voit opastaa asiakkaitasi toivomaan kappaleita Singa-mobiilisovelluksen kautta!

Vaihe 1: Aktivoi laulupaikkasi Singa Prossa

• Ennen kuin asiakkaasi voivat aloittaa kappaletoiveiden lähettämisen, sinun tulee aktivoida laulupaikkasi.
  • Jos laulupaikka on asetettu yksityiseksi, voit antaa asiakkaille koodin, jonka avulla he voivat löytää ja yhdistää laitteensa laulupaikkaasi Singa-sovelluksessa.
Oletko sittenkin Singa Business Lite -käyttäjä? Lue tämä ohje.

Vaihe 2: Opasta asiakkaasi lähettämään toiveita

Kun laulupaikkasi on aktiivinen, asiakkaasi voivat seurata näitä ohjeita lähettääkseen kappaletoiveita suoraan Singa-mobiilisovelluksesta:

1. Lataa ja kirjaudu Singa-sovellukseen – Asiakkaasi voivat ladata Singa-sovelluksen App Storesta tai Google Playsta ja kirjautua sisään Singa-tilillään (rekisteröinti on maksutonta).

2. Yhdistä laulupaikkaan – Sovelluksen alavalikosta asiakkaasi voivat napauttaa ‘Laulupaikat’ löytääkseen paikan selaamalla, etsimällä nimellä tai sijainnilla, sekä käyttämällä karttanäkymää.

3. Lähetä laulutoive – Laulupaikkaan yhdistämisen jälkeen asiakkaasi voivat selata kappalevalikoimaa, valita kappaleen ja napauttaa ‘Toivo’. He voivat seurata kappaletoiveidensa tilaa sovelluksessa ja nähdä milloin heidän lauluvuoronsa on tulossa.

Vinkki sujuvaan karaokekokemukseen

Suosittele asiakkaitasi kirjautumaan Singa-sovellukseen ennen saapumistaan laulupaikkaasi. Tämä nopeuttaa kappaleiden pyytämisprosessia ja auttaa asiakkaita lähettämään toiveensa saapuessaan.

Kappaletoiveiden mahdollistamisella Singa-sovelluksen kautta voit luoda vuorovaikutteisemman ja nautinnollisemman karaoke-elämyksen asiakkaille, samalla kun helpotat omaa työskentelyäsi isäntänä.

Tarvitsetko apua? Customer Success & tuki-tiimimme auttaa teitä aina mielellään! Olethan yhteydessä sähköpostitse tuki@singabusiness.com.