Hur önskar man låtar via Singa-appen?

Så här kan du guida dina kunder att begära låtar genom Singas mobilapp!

Steg 1: Aktivera din venue i Singa Pro

• Innan dina kunder kan börja skicka låtönskemål måste du aktivera din venue.
  • Om din venue är inställd på privat, kan du ge dina kunder en unik kod som de kan använda för att hitta och ansluta till din venue i Singa-appen.
Använder du Singa Business Lite? Läs då den här guiden istället.

Steg 2: Vägled dina kunder till att önska låtar

När din venue är aktiv kan dina kunder följa dessa steg för att skicka låtönskemål direkt från Singa-appen:

1. Ladda ner och logga in på Singa-appen – Dina kunder kan ladda ner Singa-appen från App Store eller Google Play och logga in med sitt Singa-konto (registreringen är gratis).

2. Anslut till venue – I den nedre menyraden kan dina kunder trycka på ‘Venues’ för att hitta din venue genom att bläddra, söka på namn eller plats, eller använda kartvyn.

3. Önska en låt – Efter att ha anslutit till din venue kan kunderna bläddra i låtbiblioteket, välja en låt och trycka på ‘Begär låt’. De kan följa statusen för sina låtönskemål i appen, inklusive när deras låt kommer att spelas.

Tips för en smidig karaokekväll

Uppmuntra dina kunder att logga in på Singa-appen innan de anländer till din venue. Detta kommer att påskynda processen för låtval, vilket gör det lättare för dem att snabbt skicka sina låtönskemål när de völ kommit in.

Genom att möjliggöra låtförfrågningar via Singa-appen kan du skapa en mer interaktiv och njutbar karaokaupplevelse för dina kunder, samtidigt som du optimerar ditt arbetsflöde som värd.

Hittade inte svar på din fråga? Kontakta oss på support@singabusiness.com or chat with us through the Singa Pro app via the Help page or Admin page!