1. Help Center
  2. Usein kysytyt kysymykset & vianetsintä

Kirjautuminen epäonnistui? (Singa Business Pro)

Kirjautuminen on estynyt tai käyttäjätunnukset eivät toimi

Useimmiten Wi-Fi yhteys on saattanut katketa ja et pääse sen takia kirjautumaan. Tarkista laitteen asetuksista Asetukset -ikonia -> Wifi. Kirjaudu Wi-Fi-verkkoon uudestaan, tämän jälkeen mene takaisin Singaan ja syötä kirjautumistunnus sekä salasana.

IMG_0006

Huomioithan, että joskus laite voi vaatia verkkoyhteyksien nollauksen jos yhteys on heikko. Asetukset -> Yleiset -> Nollaa -> Nollaa verkkoasetukset.

Kirjaudu tämän jälkeen uudestaan ylläolevan ohjeen mukaan verkkoon.

Jos mikään näistä ei auttanut, ota yhteys tuki@singabusiness.com tai chattaa kanssamme osoitteessa help.singabusiness.com