Inloggningsproblem (Singa Business Pro)

I de flesta fall är Wi-Fi-anslutningen försvunnen. Kontrollera dina enhetsinställningar under appen Inställningar > Wi-Fi. Logga in på ditt Wi-Fi-nätverk igen och gå sedan tillbaka till Singa.

IMG_0006-1
Observera att din enhet ibland kan behöva en återställning av nätverksanslutningen om anslutningen är dålig. Inställningar > Allmänt > Återställ > Överför eller återställ iPad > Återställ > Återställ nätverksinställningar. Efter det följer du stegen ovan för att logga in igen.