Låten spelar inte?

Här är några tips som kan hjälpa dig:

• Rensa cachen från Singa-applikationen (Inställningar -> Cache -> Optimera cache).
  • Kolla på programuppdateringen. Om det inte är uppdaterat ska du uppdatera. (Obs: Om strömmen är under 50% bör enheten vara ansluten till laddaren. Om enhetsminnet är fullt måste du först frigöra lite utrymme innan du laddar ner programuppdateringen).
  • Rensa kön
  • Tryck två gånger på Hem-knappen, svep bort Singa-ikonen och logga in igen till applikationen
  • Rensa och ta bort Safari-historik (Apple-inställningar -> sök och välj Safari - Rensa och ta bort historik)
  • Starta enheten genom att trycka kort på startknappen och strömbrytaren tills Apple-ikonen visas på skärmen

Hittade du inget svar? Oroa dig inte, skicka e-post till support@singabusiness.com eller chatta med oss ​​via Singa-appen eller via hjälpsidan!